Saturday, November 7, 2009

" Pusing2 Di IKEA Damansara "


05/11/2009 : Hari ni hari kedua aku berada di umah akak aku kat Nilai..Hari ni program family kiteorg adalah pergi IKEA..Tgk barng2 perabot n dapur..Kiteorg bertolak dari umah kul 11 lebey..Hehehe..tak jauh sangat la dari tempat akak aku nih..So aku duk kat belakang dengan ayah n mak aku..Kakak aku la yg drive keta n adik aku plak duk sebelah sambil pegang baby izz..


So,da sampai kat IKEA,aku pon dok nyibuk2 amik picture dengan sudut2 kat IKEA N kat perabot situ..Dengan muka slumber aku n adik aku wat IKEA tu macam bapak kami yg punya..hahaha :-)..
Agak besar gak la kawasan IKEA nih..Pusing punya pusing memng tak cukup kaki lorh..Tapi nasib baik hari tu tak ramai org sangat yg datng..Lagipon kami pergi pagi n sume rakyat2 KL ngah kerja..


Rasa2 da penat pusing kami sekeluarga lepak kat kafe IKEA..Tau ak??Ya ampun,ramai giler org kat kafe tuh..Mana taknyer da waktu lunch time!!hehehe..Kiteorg tak makan pon just minum jerk..Baby izz plak tetibe meragam..Agaknyer dia penat kot..Baby pon ta penat gak kan??Ada gak la barg2 yg mak n kakak aku beli kat IKEA tuh..Hehehe..Mana ley kalo berjalan tanpa beli barang walaupon satu kan??Pompuan la katakan :-)..Aku pon ada beli pokok kaktus untuk diriku..Cantik woo..


Pas tuh kami tak balik lagi tau..Next destination ialah g The Curve..Kat the curve kami cuma makan je la..Hehehe..Tapi ada something happen..Aku,mak n adik order makanan..Ayah aku just minum air coz dia x baper sihat..Makann aku,mak n kakak aku da sampai tap makann adik aku x sampai2 hingga kiteorg cancel makanan tuh..Cian adik aku kan??hahhaa..Tp xper la coz she on diet..

1 comment:

  1. oit..syokknye berjalan..
    wei2..jom2 follow blog aku..

    ReplyDelete